Midden op de haven van Zierikzee. Daar waar het gebeurt. Recreatie- en beroepsvaart (de mosselvloot van Zierikzee) liggen er zij aan zij en in het hart daarvan liggen de watersportwinkel en het tankstation van Bouwman. U bent er van harte welkom! Ahoi!

De watersportwinkel

Een bijzonder brede collectie. Voor de zeiler, motorboot en zelfs de beroepsvaart in de haven van Zierikzee. Een winkel om heerlijk te grasduinen of doelgericht en snel te vinden wat u nodig heeft. De watersportwinkel van Bouwman is een fijne ontmoetingsplaats waar de tijd wordt genomen voor goed advies en heldere uitleg.

De kledingcollectie blinkt uit in tijdloze klassiekers, praktische en (preventief)veilige watersportkleding en de nieuwste kleding collecties.

Yachtservice

Met de yachtservice heeft Bouwman Watersport de mogelijkheid om u te voorzien met reparaties en/of laswerk aan aluminium en RVS. De vaste werkplaats is gevestigd aan de Nieuwe haven in Zierikzee

Het tankstation

Bij het tanken wordt u behulpzaam geholpen door een van onze medewerkers. Op het ponton zijn diesel en GTL fuel van Shell te verkrijgen. Is ons tankstation even niet bemand? Vraag in de winkel gerust om assistentie.

 

 

Ahoi

Kleding

In de watersport winkel zijn verschillende merken met een maritiem aspect te verkrijgen. Onder andere van Naketano, Armorlux en Imhoff. Daarnaast verkoopt Bouwman watersport schoenen van Sebago en Dubarry.

Scheepsonderdelen

De winkel biedt verschillende scheepsonderdelen aan in een breed technisch spectrum. Merken die veel voorkomen in onze winkel: Talamex, Jabsco, Besto, Gimeg, Eurol smeeroliën en de IJssel Coatings.

Navigatie

Op het gebied van navigatie heeft Bouwman Watersport vaarkaarten van de 1800 serie, NV Charts en ANWB vaarkaarten in het assortiment.

Openingstijden

mei tot en met augustus
maandag t/m zaterdag: 08.30 - 17.30 uur
zondag: 09.00 - 12.00 uur

september tot en met april
maandag: gesloten
dinsdag t/m zaterdag: 08.30 - 17.00 uur
zondag: gesloten

 

terugbelverzoek
verzenden
contact

Nieuwe Haven 67 - 73
4301 DK Zierikzee
Nederland

Tel. +31 (0) 111 413265
info@bouwmanwatersport.nl
KVK 54002095